Tuesday 3 February 2015

Gambas


 Gambas al Pil Pil 


Mit thân,

Anh thích ăn món này. Hôm nay anh làm món này, ăn cũng ngon. Tiếc là không được hỏi em. Đọc trên net, viết rằng..
Món này, họ chỉ nên ướp trước với tỏi, dầu oliven, muối.. Khi chiên, để chảo nóng, chỉ chiên chừng 2 phút là xong..(Tôm mua đã lột vỏ)
Em nghĩ sao?

ĐN


You will need:

About 40 – 55 Prawns (not pre-cooked and frozen)
1 tablespoon Chilli Garlic Prawns Mix
A good earthenware dish (in Spain this tapa is both cooked and served in the dish)

Method:

Sprinkle the Chilli Garlic Prawns Mix in a dish with the olive oil. You need enough oil to cover all ingredients once in the dish.

Wash and peel the prawns and place in the dish.

Cook on the hob or barbecue for roughly 10 – 15 minutes or until the prawns are thoroughly cooked.

Serve immediately with a basket of fresh bread.


No comments: